Teva groot  geworden met sandalen heeft inmiddels voor veel meer activiteiten,doelgroepen en seizoenen passende schoenen. Maar het is al lang niet meer het merk dat alleen maar de stinkende sandalen maakt.

Voor de winter is er de Forge Pro Winter een halfhoge wandelschoen, geschikt voor uiteenlopende buitenaktiviteiten. De zolen met Hypergrip® geven op op alle ondergronden optimale grip, ook op sneeuw en ijs. De  in handschoenen en mutsen beproefde  voering van Thinsulate   zorgt dat je voeten ook nog eens lekker warm blijven. En niet onbelangrijk ook droog door het watedichte membraam. Bij elkaar een ideale schoen voor natte koude omstandigheden.

teva forge

 

Teva Jordanelle

De collectie omvat veel verschillende soorten sport, lifestyle en vrijtijds schoenen. En zo ook een collectie snowboots zoals de vachtlaars Tonale en onderstaande lichte kunststof snowboot Jordanelle

teva snowboot
teva snowboot jordanelle
Is in de Jordanelle nog wel iets terug te vinden van teva; een ontwerp waar helemaal niets meer van de sandaal in terug te vinden is de hoge cowboylaars De La Vina.

Teva cowboylaars De La Vina

Ook te krijgen in een zwarte uitvoering en als enkelboot.

 

o ja, de sandalen zijn over de jaren ook minder gaan meuren, met dank aan antibacteriële toevoegingen in de zool

Tekoop bij onder andere de officiële teva store teva.nl maar ook bij een groot-grutter als Zalando.