Snowboots of lekker gevoerde winterlaazen geven al lekker warme voeten. Voor wie dit niet genoeg is heeft Columbia snowboots die nog een stapje verder gaan. Naast de snowboots met de omni-heat reflectie zijn er nu ook dames en heren boots met elektrische verwarming.
elektrisch verwarmde snowboots van Columbia

Elektrisch verwarmde schoenen online

De heather electrical is nauwelijks nog te krijgen in Nederland en daarbuiten. Blijkbaar toch niet zo een success. Lijkt dat de best beschikbare keuze electrisch verwarmde inlegzolen of sokken zijn. Of kijk op snowboots.nu voor een overzicht van snowboots die je voeten warm houden.

Of bekijk de hanwag elektrische schoenen, nieuw voor de winter 2013/2014

Columbia Omniheat

Voor personen met koude voeten in de winter waren de elektrisch verwarmde schoenen van Colombia een (mogelijke) uitkomst. Maar blijkbaar sloeg het idee toch niet aan, de schoenen zijn inmiddels niet meer te krijgen, ze waren ook wel best prijzig.

Voor iedereen die een extra isolatie kan gebruiken heeft Columbia diverse schoenen ( en andere kleding) met de omni heat technologie.  Zoals bijvoorbeeld onderstaande Minx winterlaarzen voor dames. Laag in n sierlijk wit of wellicht wat meer praktisch is er de hogere uitvoering in zwart/kaki

MINX-MID-II-OMNI-HEAT- Columbia-MINX-OMNI-HEAT