Warme voeten deze winter maar geen zin in clunky snowboots? Dan zijn deze trace lite’s van ecco wellicht iets voor je. Gevoerd, van buiten voorzien van waterafstotend nubukleer, hebben ze nog het meest weg van half hoge sneakers.

ecco trace lite
Ecco Aspen Snowboot

Leuke gevoerde snowboot voor kids.

ecco aspen snowboot

Lekker warm en dankzij de goretex voering waterdicht en ademend. Echt een snowboot voor iedereen die van plan is dit jaar de sneeuw in te gaan en daar lekker lang te blijven.

Ecco Winterlaarzen Gore-Tex

De laatste winters waren eerder nat dan koud met veel sneeuw, de zomersĀ  waren ook best nat. Wat de komende herfst en winter gaan doen ligt nog in het verschiet. Maar wat is nu prettiger dan zeker te zijn van lekker warme en droge voeten.

Ecco siberia

Winterschoenen met Gore-tex zijn langdurig waterdicht en zijn verkrijgbaar in de meest stijvolle modelen zoals de ecco voyage. Groot voordeel van gore-tex schoenen ten opzichte van bijvoorbeeld rubber laarzen is het ademend vermogen, na een dag buiten wandelen of winkelen kunt u de schoenen nog veilig uittrekken zonder dat het een enorme zweterige meur is. Bekijk de collectie winterlaarzen en snowboots in de online Ecco winkel