Contact

Vachtlaars.nl is een niche blog dat zich richt op winterschoenen. Dat gaat uiteraard verder dan alleen de gevoerde vachtlaarzen. Ook snowboots, winterschoenen, regenlaarzen en accessoires voor de winter. Heeft u zomerschoenen kijk dan kunt u op slippermania terecht, voor strand- en zwemmode op beachzilla, hiervoor kunt u ook onderstaand formulier gebruiken.

Advertorials en native advertising

Op voordewinter.nl is ruimte voor gast-blogs. Hiermee kun u uw webwinkel of merk onder de aandacht brengen. Belangrijkste voorwaarde is dat uw artikelen en website aansluiten bij het thema van dit blog. Artikelen op voordewinter.nl die door de redactie zelf geschreven worden zijn merk-georiënteerd, maar thematisch ( bijvoorbeeld de mooiste sleehakken voor de winter) kan ook.

Rechtstreekse promotie van uw website of merk is niet de bedoeling, als u wilt mag u wel een link naar uw site plaatsen. Als het puur gaat om het onder de aandacht brengen van een merk kunt u dit ook achterwege laten.

Voorwaarden

  • Informatief
  • minimaal 350 woorden, meer is beter.
  • per 300-500 woorden minimal 1 rechtenvrije foto.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het plaatsen van een artikel, deze site haalt zijn inkomsten uit advertenties die bij uw artikel geplaatst worden. Er is dus kans dat er advertenties van uw concurrent bij uw artikel staan, hoe vreemd het ook klinkt : dat is alleen maar goed. Uw informatie staat zo in een natuurlijke informatie context.

Contact

Als u wilt kunt  u meteen een artikel meesturen ter beoordeling.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

1 Comment

  1. Hoi,

    kan ik in contact komen voor een advertorial?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *